ВІКІПЕДІЯ В ШКОЛІ ТА УНІВЕРСИТЕТІ –МАЙБУТНІ ВЧИТЕЛІ ПРО ВІКІПЕДІЮ - Беднарська, Наталя (ОСВІТОЛОГІЯ, 2015)
У статті подано якісний аналіз письмових робіт студентів, який став основою для роздумів про переваги та ризики, пов’язані з використанням Вікіпедії. Автор, аналізуючи думки студентів і наукового співтовариства, намагається їх протиставити та обґрунтувати. Стаття спрямована на виявлення освітньої цінності Вікіпедії.